Βρίσκεστε εδώ:Αρχική»Υπηρεσίες»Power Plate

Power Plate

Η πλέον παγκοσμίως αναγνωρισμένη προπόνηση βιομηχανικής διέγερσης και Acceleration training στην αυθεντική πλατφόρμα της Power Plate.Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του πανεπιστημίου του Βελγίου η οποία παρουσιάστηκε επίσημα σε συνέδριο στην Ολλανδία είναι αποδεδειγμένη η δράση του Power Plate στην βοήθεια απώλειας λίπους. Επιπλέον το αποτέλεσμα διαρκεί 12 μήνες σε αντίθεση με άλλα groups που έκαναν fitness και δίαιτες όπου τα αποτελέσματα διήρκησαν 6 μήνες.

Οφέλη : Διαπλάθουμε Καλύτερα Σώματα, Καλύτερη Υγεία και Καλύτερες Ζωές

Το Power Plate® είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας μηχάνημα εξάσκησης με δόνηση, που αποτελεί την κινητήρια δύναμη μιας νέας διάστασης στις λύσεις για την ευεξία σε κάθε ηλικία, τρόπο ζωής και επίπεδο σωματικής ικανότητας. Τα ενδεχόμενα οφέλη της ενσωμάτωσης των ασκήσεων του Power Plate® στο καθημερινό σας πρόγραμμα είναι τεράστια, είτε είστε επίλεκτος αθλητής, είτε λάτρης της φυσικής κατάστασης, είτε ο μέσος χρήστης. Τα οφέλη αυτά, τα βλέπουμε όχι μόνο στα αποτελέσματα των ανεξάρτητων ερευνών, αλλά και στις μαρτυρίες του μεγάλου αριθμού των χρηστών. Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε για τις καταπληκτικές ευκαιρίες που προσφέρει ο εξοπλισμός Power Plate® στο σώμα σας και την υγεία σας.

Οφέλη : Φυσική κατάσταση

Τα μηχανήματα Power Plate® αποτελούν μια σπουδαία εναλλακτική λύση για τους ανθρώπους που απολαμβάνουν τον δραστήριο τρόπο ζωής, δεν έχουν όμως τον χρόνο για να προπονούνται αρκετά, τρεις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα. Η άσκηση Acceleration Training™ που χρησιμοποιούν τα μηχανήματα Power Plate®, προσφέρει πλήθος σημαντικών οφελών που σας βοηθούν να πετύχετε ή και να υπερβείτε εύκολα τους στόχους που έχετε θέσει για τη φυσική σας κατάσταση. Τα οφέλη αυτά κυμαίνονται από την άμεση βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος έως διάφορα άλλα μετρήσιμα αποτελέσματα, όπως η αυξημένη μυϊκή δύναμη και ευλυγισία, το καλύτερο εύρος της κίνησης, η καλύτερη βασική προετοιμασία και σταθερότητα καθώς και η πιο γρήγορη ανάκαμψη.

power_plate1

Τεχνολογία : Τι είναι το Power Plate;

Ο εξοπλισμός Power Plate® είναι μια εξαιρετικής ποιότητας συσκευή δόνησης που αποτελεί την κινητήρια δύναμη μιας νέας διάστασης στις λύσεις για την ευεξία σε κάθε ηλικία, τρόπο ζωής και επίπεδο σωματικής ικανότητας. Χρησιμοποιεί τις αρχές του Acceleration Training™ για να προκαλέσουν τη φυσική ανταπόκριση του σώματος στη δόνηση. Οι δονήσεις αυτές μεταδίδουν κύματα ενέργειας σε όλο το σώμα, προκαλώντας τη σύσπαση των μυών, με μια συχνότητα 25 έως 50 φορές το δευτερόλεπτο, αυξάνοντας την συνολική απόδοση με προπονήσεις των 15 λεπτών την ημέρα, 3 φορές την εβδομάδα.

Τεχνολογία : Με Ποιον Τρόπο Λειτουργεί;

Η Acceleration Training™ με τα μηχανήματα Power Plate® προκαλούν αστάθεια στο ανθρώπινο σώμα, αφού με κάθε δόνηση το σώμα αναγκάζεται να κάνει αντανακλαστικές μυϊκές κινήσεις, με συχνότητα 25 έως 50 φορές το δευτερόλεπτο. Επιπλέον, οι συσπάσεις αυτές πρέπει να δρουν σε πολλές διαστάσεις αφού ουσιαστικά τα μηχανήματα Power Plate® ταλαντώνονται και στα τρία επίπεδα, με τον τρόπο ακριβώς με τον οποίο έχει σχεδιαστεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι μια απίστευτη βελτίωση στο παραγόμενο σθένος ή δύναμη και ισχύ.

Η αρχή με την οποία λειτουργούν τα μηχανήματα Power Plate® βρίσκεται στον νόμο της κίνησης, που διατύπωσε ο Σερ Ισαάκ Νεύτωνας: ότι η δύναμη ενός αντικειμένου ισούται με τη μάζα του επί την επιτάχυνση ή αλλιώς f = m x a. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να βελτιώσει το λειτουργικό του σθένος (σταθερότητα, δύναμη ή ισχύς) εφαρμόζοντας στο σώμα του, είτε περισσότερη μάζα είτε περισσότερη επιτάχυνση. Πολλές μορφές άσκησης και προπόνησης χρησιμοποιούν την μάζα -όπως στις μεθόδους με τις μηχανές βαρών, τα ελεύθερα βάρη, κλπ. Αντιθέτως, τα μηχανήματα Power Plate® εκμεταλλεύονται το δεύτερο ήμισυ της εξίσωσης, με την εφαρμογή επιτάχυνσης στο σώμα ενώ διατηρώντας παράλληλα τη μάζα, δηλαδή το σωματικό σας βάρος, σταθερό.

power_plate_authorized

Αυτό αποτελεί μια πραγματική επανάσταση στον χώρο της άσκησης και της προπόνησης, αφού τώρα μπορούμε να "φορτώσουμε" με το βέλτιστο δυνατό τρόπο τον ανθρώπινο σκελετό ελαχιστοποιώντας τους παράγοντες υψηλής επιβάρυνσης, υψηλού φορτίου και υψηλής καταπόνησης. Η δύναμη που προσθέτει φορτίο στο ανθρώπινο σώμα κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας, σε κάθε κίνηση που πραγματοποιούμε είναι η βαρύτητα. Τα μηχανήματα Power Plate®, μέσω της άσκησης Acceleration Training™, κάνουν το σώμα να αισθάνεται πιο "βαρύ" κάθε φορά που αυξάνει η δύναμη της επιτάχυνσης.

Το αποτέλεσμα είναι, σε κάθε κίνηση που πραγματοποιείτε, να ασκήστε έναντι μια πολύ μεγαλύτερης επίδρασης ή "επιβάρυνσης" της βαρύτητας. Αυτή είναι η ουσία όλων των προγραμμάτων ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης και για να το επιτύχουν αυτό τα μηχανήματα Power Plate®, απλώς χρησιμοποιούν ένα διαφορετικό τμήμα της ίδιας εξίσωσης! Στην πραγματικότητα, τα καταπληκτικά αποτελέσματα που παρατηρούνται στην άσκηση Acceleration Training™ ακολουθούν τους ίδιους κανόνες της βιολογίας και της φυσιολογίας του σώματος που αποκαλύπτονται και σε άλλες μορφές άσκησης. Η διαφορά βρίσκεται αποκλειστικά στη φύση του ερεθίσματος που εφαρμόζεται (δηλ. η επιτάχυνση) και όχι στην ανθρώπινη ανταπόκριση.

Tips ,Tricks & News

 • Είσαι η ήρεμη δύναμη? Είσαι η ήρεμη δύναμη?
  Θέλεις να αναπτύξεις την αυτοκυριαρχία, σου να σφίξεις και να δυναμώσεις το σώμα σου? Το Pilates, η Yoga , το Bare a Terre και...
 • Tips & Tricks… περί διατροφής Tips & Tricks… περί διατροφής
  Η ρύθμιση του σωματικού βάρους, λίγο πολύ, όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η παχυσαρκία είναι μια πολυπαραγοντική...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
yoga3
LO